Despre noi

Bun venit pe platforma Learner – visul meu, Alex Debelka, de a transforma educația preuniversitară din România. Ca fondator al Learner, am pornit de la o dorință simplă, dar profundă: să fac educația complet gratuită pentru toți elevii. Aceasta înseamnă nu doar acces liber la cunoștințe, ci și la materialele care fac diferența, cum ar fi orele de meditație, adesea esențiale pentru succesul academic.

Ideea mi-a venit în urma participării la un curs de Biochimie la Harvard, unde am văzut cu ochii mei cum marile universități, precum MIT, pun accesul la educație deasupra tuturor. Acest model de educație deschisă, care încurajează învățarea continuă și accesul egal la cunoștințe, mi-a inspirat viziunea pentru Learner.

În România, realitatea educațională se confruntă cu numeroase provocări. Mult prea mulți studenți, la fel ca mine în trecut, depind de orele de meditație pentru a ține pasul cu cerințele academice. Am vrut să schimb acest peisaj, să ofer o alternativă care să elimine barierele financiare ce stau între elevi
și educația de calitate.

Conștient că visul meu ambițios necesită resurse considerabile, am căutat parteneri care împărtășesc aceeași viziune. Așa am ajuns să colaborez cu Unicert SRL, o sinergie care nu doar că susține idealurile mele, dar și contribuie activ la finanțarea acestui proiect. O parte din costurile cursurilor oferite de Unicert se canalizează direct către susținerea și extinderea platformei Learner, asigurând că viitorul educației românești este unul luminos și accesibil tuturor.

La Learner, credem că educația este fundamentul pe care se construiește viitorul. Prin eforturile noastre comune și cu sprijinul comunității, ne propunem să deschidem porțile cunoașterii pentru fiecare elev, fără excepție. Alătură-te nouă în această călătorie spre un viitor în care educația de calitate este un drept, nu un privilegiu.